Madvare database og kalorietæller  

Kylling i Karry

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 1/2 kyllingebryst med sauce
 
pr. portion
Kilojoules 669 kj
Kalorier 160 kcal
Protein 14,8 g
Kulhydrat 6,11 g
  Sukkerarter 2,67 g
Fedt 8,6 g
  Mættet Fedt 1,752 g
  Enkeltumættet Fedt 3,665 g
  Flerumættet Fedt 2,433 g
Kolesterol 45 mg
Kostfibre 1,2 g
Natrium 624 mg
Kalium 321 mg
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
8%
af GDA*
(160 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (15%)
 
Fedt (48%)
 
Protein (37%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
160
Fedt
8,6g
Kulhyd.
6,11g
Prot.
14,8g
Der er 160 kalorier i Kylling i Karry (1/2 kyllingebryst med sauce).
Kalorie Opdeling 48% fedt, 15% kulhyd., 37% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 unse 35
1 kyllingevinge med sauce 55
1 kyllingelår med sauce 84
1 kyllingelår med sauce 97
100 g 124
1/2 kyllingebryst med sauce 160
1 kyllingelår med sauce 180
1 portion (177 g) 219
1 kop 293

Relaterede typer af Karryretter:

Lam med Karry
Karrypulver
Oksekød med Karry
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Karryretter

Se også:

Skind og Kød fra Kyllingevinge (Stegt, Kogt)
Skind og Kød fra Kylling (Stegning)
Kyllingekød (Stegning)
Skind og Kød fra Kyllingebryst
Kyllingebrystfilet
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Knorr Chicken Curry
Knorr Chicken Curry
Knorr Cup A Soup - Thai Curry Chicken
Emmas Karrysuppe


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.