Madvare database og kalorietæller |
|
1 tynd skive (ca. 5 cm x 4 cm x 0,3 cm)
|
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 tynd skive (ca. 5 cm x 4 cm x 0,3 cm)
Energi
48 kj
1%
11 kcal
Fedt
0,25g
0%
Mættet Fedt
0,07g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,086g
Flerumættet Fedt
0,053g
Kulhydrater
0g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
2,15g
4%
Salt
0,07g
1%
Kolesterol
6mg
Kalium
18mg
1%
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
Kalorie Opdeling:
Kulhydrat (0%)
Fedt (21%)
Protein (79%)
|
|
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier
Billeder
|
|
Resumé af Ernæring:
Kal
11
|
|
Fedt
0,25g
|
|
Kulhyd.
0g
|
|
Prot.
2,15g
|
Der er 11 kalorier i Kyllingebryst (Skind Ikke Spist) (1 tynd skive).
|
Kalorie Opdeling: 21% fedt, 0% kulhyd., 79% prot.. |
Andre serveringsmuligheder:
Portionsstørrelse |
Kalorier |
1 tynd skive (ca. 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) |
11 |
1 mellemstor skive (ca. 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
23 |
1 unse, med ben (giver efter kogning, ben og skind fjernet) |
23 |
1 unse, med ben, rå, uden skind (giver efter madlavning, ben fjernet) |
25 |
1 unse, udbenet (giver efter madlavning, skind fjernet) |
26 |
1 cubic inch, benløs, tilberedt, skind fjernet |
28 |
1 unse, udbenet, rå, uden skind (giver efter kogning) |
30 |
1 tyk skive (ca. 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
34 |
1 unse, med ben, tilberedt (giver efter ben og skind er fjernet) |
34 |
1 unse, med ben, tilberedt, uden skind (giver efter ben er fjernet) |
38 |
1 unse, udbenet, tilberedt (giver efter skindet fjernes) |
43 |
1 unse, udbenet, tilberedt, uden skind |
46 |
1/2 lille (giver efter kogning, ben og skind fjernet) |
123 |
1 portion (86 g) |
141 |
1/2 mellemstor (giver efter kogning, ben og skind fjernet) |
141 |
1/2 stor (giver efter kogning, ben og skind fjernet) |
161 |
100 g |
164 |
1 kop, tilberedt, i tern |
221 |
Relaterede typer af Kyllingebryst:
Relaterede typer af Kylling:
Se også:
|
|
Madvare søgning
|
|
|
For nylig spiste madvarer:
|