Madvare database og kalorietæller  

Kyllingebryst (Stegt, Kogt)

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
782 kj
9%
187 kcal
Fedt
4,71g
7%
Mættet Fedt
1,29g
6%
Enkeltumættet Fedt
1,72g
Flerumættet Fedt
1,07g
Kulhydrater
0,51g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
33,44g
67%
Salt
0,20g
3%
Kolesterol
91mg
Kalium
276mg
14%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
9%
af GDA*
(187 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (24%)
 
Protein (75%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

Kyllingebryst (Stegt, Kogt)
 

Resumé af Ernæring:

Kal
187
Fedt
4,71g
Kulhyd.
0,51g
Prot.
33,44g
Der er 187 kalorier i Kyllingebryst (Stegt, Kogt) (100 g).
Kalorie Opdeling: 24% fedt, 1% kulhyd., 75% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1/2 bryst, ben og skind fjernet 161
100 g 187

Relaterede typer af Kyllingebryst:

Kyllingebryst (Skind Ikke Spist)
Kyllingebryst
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kyllingebryst

Relaterede typer af Kylling:

Kylling
Kyllingelår
Kyllingevinge
Kylling (Skind Ikke Spist)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Andre relaterede madvarer
Grillkylling

Se også:

Kyllingebrystfilet
Kyllingekød (Stegt, Kogt)
Kyllingelår (Stegt, Kogt)
Bagt eller Stegt Havkat
Kylling (Paneret og Stegt)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.