Madvare database og kalorietæller  

1 portion (85 g)

Oksekød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (85 g)
pr. portion
% RI*
Energi
1024 kj
12%
245 kcal
Fedt
16,61g
24%
Mættet Fedt
6,571g
33%
Enkeltumættet Fedt
7,1g
Flerumættet Fedt
0,602g
Kulhydrater
0g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
22,38g
45%
Salt
0,82g
14%
Kolesterol
74mg
Kalium
268mg
13%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
12%
af GDA*
(245 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (63%)
 
Protein (37%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
245
Fedt
16,61g
Kulhyd.
0g
Prot.
22,38g
Der er 245 kalorier i Oksekød (1 portion).
Kalorie Opdeling: 63% fedt, 0% kulhyd., 37% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 portion (85 g) 245
100 g 288
1 kop, tilberedt, strimlet 348

Relaterede typer af Oksekød:

Roastbeef
Hakket Oksekød
Oksesteak
Sprængt Oksekød
Magert Hakket Oksekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Oksekød

Se også:

Rema 1000 Oksekød 4-7%
Hakket Oksekød (90% Magert / 10% Fedt)
Oksefilet
Tykstegsbøf
Hakket Oksekød (85% Magert / 15% Fedt)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Okse Strimler
Coop Oksekebab
Velsmag Tykstegsbøf
Culinea Half Duck
Rema 1000 Dansk Kalv Schnitzel
Velsmag Marineret Tykstegsbøf af Okse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.