Madvare database og kalorietæller  

Oksekødsfrikadeller

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 mellemstor
pr. portion
% RI*
Energi
237 kj
3%
57 kcal
Fedt
3,69g
5%
Mættet Fedt
1,394g
7%
Transfedtsyre
0,205g
Enkeltumættet Fedt
1,57g
Flerumættet Fedt
0,163g
Kulhydrater
2,12g
1%
Sukkerarter
0,42g
0%
Kostfibre
0,1g
Protein
3,47g
7%
Salt
0,34g
6%
Kolesterol
21mg
Kalium
60mg
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 10 maj 20 08:36
3%
af GDA*
(57 kal)
3% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (15%)
 
Fedt (60%)
 
Protein (25%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
57
Fedt
3,69g
Kulhyd.
2,12g
Prot.
3,47g
Der er 57 kalorier i Oksekødsfrikadeller (1 mellemstor).
Kalorie Opdeling: 60% fedt, 15% kulhyd., 25% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 lille 14
1 lille 28
1 mellemstor 57
1 stor 85
100 g 202
1 portion (108 g) 218

Relaterede typer af Frikadeller:

Kalkunfrikadeller
Kødboller med Okse-og Svinekød
Kødboller af Svinekød
Kyllingefrikadeller
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Frikadeller

Se også:

  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Änglamark Plantefrikadeller
Næmt Middags Frikadeller
Rema 1000 Kartoffelsalat
Abbelen High Protein Balls
Delikato Kyllinge-Kalkun Frikadeller
Havets Gourmet Fiskefrikadeller


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.