Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1243 kj
15%
297 kcal
Fedt
4,8g
7%
Mættet Fedt
1,175g
6%
Enkeltumættet Fedt
2,494g
Flerumættet Fedt
0,738g
Kulhydrater
56,9g
22%
Sukkerarter
6,18g
7%
Kostfibre
4,7g
Protein
8,6g
17%
Salt
1,06g
18%
Kolesterol
0mg
Kalium
246mg
12%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
15%
af GDA*
(297 kal)
15% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (75%)
 
Fedt (14%)
 
Protein (11%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
297
Fedt
4,8g
Kulhyd.
56,9g
Prot.
8,6g
Der er 297 kalorier i Ristet Rosinbrød (100 g).
Kalorie Opdeling: 14% fedt, 75% kulhyd., 11% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 tynd skive 62
1 almindelig skive 71
1 portion (24 g) 71
1 stor skive 86
100 g 297

Relaterede typer af Rosin Brød:

Rosinbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Rosin Brød

Relaterede typer af Ristet Brød:

Ristet Fuldkornsbrød
Ristet Hvidt Brød
Ristet Flerkornsbrød
Ristet Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ristet Brød
Andre relaterede madvarer
Brød

Se også:

Ristet Bagel
Ristet Kartoffel
Ristet Saltede Cashewnødder
Ristet Tebolle
Ristet Usaltede Cashewnødder
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Hvede Toast
Møllesten Hvede Toast


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.