Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 lille
pr. portion
% RI*
Energi
229 kj
3%
55 kcal
Fedt
3,7g
5%
Mættet Fedt
1,153g
6%
Enkeltumættet Fedt
1,418g
Flerumættet Fedt
0,507g
Kulhydrater
0,29g
0%
Sukkerarter
0,29g
0%
Kostfibre
0g
Protein
4,68g
9%
Salt
0,42g
7%
Kolesterol
157mg
Kalium
50mg
2%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
3%
af GDA*
(55 kal)
3% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (63%)
 
Protein (35%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
55
Fedt
3,7g
Kulhyd.
0,29g
Prot.
4,68g
Der er 55 kalorier i Spejlæg uden Fedt (1 lille).
Kalorie Opdeling: 63% fedt, 2% kulhyd., 35% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 lille 55
1 mellemstor 65
1 stor 73
1 æg 73
100 g 166

Relaterede typer af Spejlæg:

Spejlæg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Spejlæg

Relaterede typer af Æg:

Pocheret Æg
Æggehvide
Æg
Røræg (hele, Kogte)
Kogt Æg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Æg

Se også:

Hakkebøf
Stegte Ris uden Kød
Spaghetti Sauce uden Kød
Chili uden Bønner som Forret (på Dåse)
Kartofler (uden Skind, uden Salt, Kogte)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Änglamark Økologiske Æg
Løgismose Mormor Koldskål
Gestus Skrabeæg
Hedegaard Økologisk Æggestand
Hedegaard Æg
Danæg Friland Æg


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.