Madvare database og kalorietæller  

1 unse

Spejlæg

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 unse
pr. portion
% RI*
Energi
230 kj
3%
55 kcal
Fedt
4,16g
6%
Mættet Fedt
1,159g
6%
Enkeltumættet Fedt
1,697g
Flerumættet Fedt
0,748g
Kulhydrat
0,26g
0%
Sukkerarter
0,24g
0%
Kostfibre
0g
Protein
3,84g
8%
Natrium
147mg
Kolesterol
129mg
Kalium
41mg
2%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
3%
af GDA*
(55 kal)
3% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (70%)
 
Protein (29%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
55
Fedt
4,16g
Kulhyd.
0,26g
Prot.
3,84g
Der er 55 kalorier i Spejlæg (1 unse).
Kalorie Opdeling 70% fedt, 2% kulhyd., 29% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 unse 55
1 lille 68
1 mellemstor 78
1 æg 89
1 portion (46 g) 89
1 stor 89
1 ekstra stor 101
1 kæmpe 111
100 g 194
1 kop 264

Relaterede typer af Spejlæg:

Spejlæg uden Fedt
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Spejlæg

Relaterede typer af Æg:

Røræg (hele, Kogte)
Pocheret Æg
Kogt Æg
Æggehvide
Æg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Æg

Se også:

Du søgte efter Spejlæg. Mente du:
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Pastasalat med Tun og Æg
Danæg Skrabeæg
Änglamark Økologiske Æg
Danæg Pasteuriserede Æg
Hedegaard Æg
Løgismose Mormor Koldskål


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2019 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.