Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 skive
pr. portion
% RI*
Energi
161 kj
2%
38 kcal
Fedt
3g
4%
Mættet Fedt
1,061g
5%
Enkeltumættet Fedt
1,485g
Flerumættet Fedt
0,278g
Kulhydrater
0,38g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
2,32g
5%
Salt
0,50g
8%
Kolesterol
10mg
Kalium
38mg
2%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
2%
af GDA*
(38 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (4%)
 
Fedt (71%)
 
Protein (25%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
38
Fedt
3g
Kulhyd.
0,38g
Prot.
2,32g
Der er 38 kalorier i Tør eller Hård Salami (1 skive).
Kalorie Opdeling: 71% fedt, 4% kulhyd., 25% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 skive (4,5 cm diam. x 0,6 cm tyk) 19
1 skive (8 cm diam. x 0,16 cm tyk) 38
1 skive 38
1 portion (30 g) 116
100 g 385

Relaterede typer af Salami:

Salami af Svinekød (Tør eller Hård)
Oksekødssalami
Blød Salami
Salami
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Salami

Se også:

Hård Parmesan Ost
Røget eller Konserveret Bacon
Bagt eller Stegt Havkat
Bagt eller Stegt Krabbe
Dampet eller Pocherede Muslinger
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

TAGA Spansk Salami
Aalbæk Tapaspølse
Aalbæk Peber Spegepølse
Dulano Salami med Oksekød
Gøl Hvidløgsspegepølse
La Campagna Chorizo


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.