Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 ml
pr. portion
% RI*
Energi
335 kj
4%
80 kcal
Fedt
2,31g
3%
Mættet Fedt
1,396g
7%
Enkeltumættet Fedt
0,641g
Flerumættet Fedt
0,111g
Kulhydrat
12,62g
5%
Sukkerarter
11,56g
13%
Kostfibre
0,9g
Protein
3,71g
7%
Natrium
40mg
Kolesterol
7mg
Kalium
186mg
9%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
4%
af GDA*
(80 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (59%)
 
Fedt (24%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
80
Fedt
2,31g
Kulhyd.
12,62g
Prot.
3,71g
Der er 80 kalorier i Varm Kakaomælk (lavet på Sødmælk) (100 ml).
Kalorie Opdeling 24% fedt, 59% kulhyd., 17% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 fl. unse 24
100 g 76
100 ml 80
1 kop 190
1 portion (250 g) 190

Relaterede typer af Varm Chokolade:

Kakao og Sukker-Blanding (med Fedtfattig Mælk)
Kakao og Sukker-Blanding (med Skummetmælk)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Varm Chokolade

Relaterede typer af Kakao:

Kakaopulver (Usødet)
Varm Kakaomælk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kakao

Se også:

Mozzarella Ost lavet på Sødmælk
Leverpostej
Sødmælk
Kakaomælk (Fedtreduceret)
Mozzarella Ost lavet Delvis på Skummetmælk
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Nestlé Choco Hot Classic


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2019 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.