Madvare database og kalorietæller  

Golden Bridge

Nougat Bits

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1950 kj
23%
466 kcal
Fedt
18,00g
26%
Mættet Fedt
6,300g
32%
Kulhydrater
68,00g
26%
Sukkerarter
38,00g
42%
Kostfibre
1,8g
Protein
7,20g
14%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 04 jan 16 12:06
23%
af GDA*
(466 kal)
23% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (59%)
 
Fedt (35%)
 
Protein (6%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
466
Fedt
18g
Kulhyd.
68g
Prot.
7,2g
Der er 466 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 35% fedt, 59% kulhyd., 6% prot..

Relaterede Mysli fra Golden Bridge :

Müsli Med Chokolade
Müslibar

Relaterede Morgenmadsprodukter fra Golden Bridge :

Special Flakes

Flere produkter fra Golden Bridge :

Finvalsede Havregryn
Musli
  Se alle Golden Bridge Produkter

Andre typer af Nougat:

Halva
Fransk Nougat
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Nougat

Andre typer af Mysli:

Mysli
Hjemmelavet Mysli
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Mysli
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Granola
Mælkebøtte Skyr Vanilje
Rema 1000 Grovvalsede Havregryn
Quaker Cruesli Raisins Granola
Salling Skyr med Blåbærsmag
Coop Triple Chokolade Granola


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.