Madvare database og kalorietæller  

Kellogg's

Rice Krispies

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1602 kj
19%
383 kcal
Fedt
1,00g
1%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
87,00g
33%
Sukkerarter
-
Protein
6,00g
12%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 05 apr 14 04:41
19%
af GDA*
(383 kal)
19% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (92%)
 
Fedt (2%)
 
Protein (6%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
383
Fedt
1g
Kulhyd.
87g
Prot.
6g
Der er 383 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 2% fedt, 91% kulhyd., 6% prot..

Relaterede Morgenmadsprodukter fra Kellogg's:

Red Berries
Smacks
Coco Pops Crunchers
Crunchy Müsli Coconut & Cashew
Crunchy Müsli Classic
Froot Loops
  Vis Flere Kellogg's Morgenmadsprodukter Produkter

Flere produkter fra Kellogg's:

Crunchy Müsli Peanut Butter
Mysli
Crunchy Müsli Choco & Nuts
  Se alle Kellogg's Produkter

Andre typer af Morgenmadsprodukter:

Røræg
Sandwich med Æg og Ost
Havregrød
Ristet Brød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Morgenmadsprodukter
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Skyr med Blåbærsmag
OTA Solknas
BELL'S Fiberknas
Rema 1000 Grovvalsede Havregryn
Cheasy Yoghurt Mango Banan
Løgismose Økologisk Yoghurt Vanilje


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.