Madvare database og kalorietæller  

Lidl

Græskarkernestykke

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1297 kj
16%
310 kcal
Fedt
8,80g
13%
Mættet Fedt
1,700g
9%
Kulhydrater
43,10g
17%
Sukkerarter
2,00g
2%
Kostfibre
3,5g
Protein
12,90g
26%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 08 apr 20 12:37
16%
af GDA*
(310 kal)
16% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (57%)
 
Fedt (26%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
310
Fedt
8,8g
Kulhyd.
43,1g
Prot.
12,9g
Der er 310 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 26% fedt, 57% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Brød fra Lidl:

Groft Surdejshvedebrød
Ostebolle
American Style Sandwich
Stort Pølsehorn
Flutes
Thebirkes
  Vis Flere Lidl Brød Produkter

Flere produkter fra Lidl:

Choco Nussa
Hakket Gris og Kalv 8-12%
Chokoladedonut
Kardemommesnurre
Focaccia med Kylling og Jalapeno
  Se alle Lidl Produkter

Andre typer af Brød:

Hvidt Brød
Surdejsbrød
Rugbrød
Flerkornsbrød
Fuldkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Økologiske Speltstykker
Bakersfield Pølsehorn
Hatting Fuldkorns Møllehjul
Rema 1000 Mørk Baguette
Gamle Mølle Hvedetoastbrød
Føtex Hvedeknopper


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.