Madvare database og kalorietæller  

Lindt

Excellence Chili

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
2251 kj
27%
538 kcal
Fedt
33,00g
47%
Mættet Fedt
20,000g
100%
Kulhydrater
50,00g
19%
Sukkerarter
48,00g
53%
Protein
6,10g
12%
Salt
0,25g
4%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 12 mar 20 03:46
27%
af GDA*
(538 kal)
27% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (38%)
 
Fedt (57%)
 
Protein (5%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
538
Fedt
33g
Kulhyd.
50g
Prot.
6,1g
Der er 538 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 57% fedt, 38% kulhyd., 5% prot..

Relaterede Mørk Chokolade fra Lindt:

90% Mørk Chokolade
Excellence 70% Cocoa
Excellence 85% Cocoa

Relaterede Chokolade fra Lindt:

Lindor Salted Caramel

Andre typer af Mørk Chokolade:

Lys eller Mørk Chokolade
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Mørk Chokolade

Andre typer af Chili:

Chili med Bønner (på Dåse)
Chili Con Carne
Chili Con Carne med Bønner
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Chili
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Linuspronutrition High Protein Pancake & Waffle Mix
Bodylab Diet Meal Bar Chocolate Chip
First Price Smørepålæg med Kakao og Hasselnødder
Toms Toffee
Rema 1000 Marcipanbrød
Lidl Choco Nussa


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.