Madvare database og kalorietæller  

Milbona

Toast Ost 11%

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
812 kj
10%
194 kcal
Fedt
11,00g
16%
Mættet Fedt
7,366g
37%
Kulhydrater
6,60g
3%
Sukkerarter
6,60g
7%
Protein
17,24g
34%
Salt
3,00g
50%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 30 jun 20 01:48
10%
af GDA*
(194 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (14%)
 
Fedt (51%)
 
Protein (35%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
194
Fedt
11g
Kulhyd.
6,6g
Prot.
17,236g
Der er 194 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 51% fedt, 14% kulhyd., 35% prot..

Relaterede Ost fra Milbona:

Emmental
Creamy Quark
Tilsiter
Maasdam Light
Salad Cheese
Gouda
  Vis Flere Milbona Ost Produkter

Flere produkter fra Milbona:

High Protein Peach-Passion Fruit Quark
Cheddar Style Cheese Slice
High Protein Rice Pudding, Choco-Banana
Smørbar
Kvark
  Se alle Milbona Produkter

Andre typer af Ost:

Amerikansk Ost
Schweizisk Ost
Cheddarost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Milbona Mozzarella Grated
Mammen Ost Havarti Mellemlagret
Mammen Ost Guld Danbo
Tine Myseost
Taffel Cheese & Chili Peanuts
Milbona Gouda Light


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.