Madvare database og kalorietæller  

Premieur

Bagel

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1013 kj
12%
242 kcal
Fedt
0,80g
1%
Mættet Fedt
0,200g
1%
Kulhydrater
49,00g
19%
Sukkerarter
4,20g
5%
Protein
8,60g
17%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 28 nov 20 03:43
12%
af GDA*
(242 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (83%)
 
Fedt (3%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
242
Fedt
0,8g
Kulhyd.
49g
Prot.
8,6g
Der er 242 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 3% fedt, 82% kulhyd., 14% prot..

Relaterede Brød fra Premieur:

Hvede Pitabrød
Fuldkorns Pizzabund
Stone Oven Baked Rolls
Stone Oven Baked Baguette
Surdejs Pizzabund
Brioche Sandwich

Flere produkter fra Premieur:

Fudgy Chocolate Brownie
Jamon Serrano Gran Reserva
Håndsaltet Røget Laks
Salsiccia Fresca
Prosciutto Cotto
  Se alle Premieur Produkter

Andre typer af Brød:

Fuldkornsbrød
Surdejsbrød
Flerkornsbrød
Hvidt Brød
Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Bakersfield Surdejs Stykker
Coop 365 Sandwich Fuldkorn
Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn
Salling Surdejsrugklappere
Bakersfield Ciabatta
Hatting Fuldkorns Møllehjul


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.