Madvare database og kalorietæller  

Premieur

Pizza Prosciutto

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (375 g)
pr. portion
% RI*
Energi
3389 kj
41%
810 kcal
Fedt
26,00g
37%
Mættet Fedt
12,000g
60%
Kulhydrater
101,00g
39%
Sukkerarter
21,00g
23%
Protein
38,00g
76%
Salt
5,63g
94%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 14 nov 20 06:13
40%
af GDA*
(810 kal)
40% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (51%)
 
Fedt (30%)
 
Protein (19%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
810
Fedt
26g
Kulhyd.
101g
Prot.
38g
Der er 810 kalorier i 1 portion (375 g).
Kalorie Opdeling: 30% fedt, 51% kulhyd., 19% prot..

Relaterede Pizza fra Premieur:

Surdejs Pizzabund
Pizzabund

Flere produkter fra Premieur:

Fudgy Chocolate Brownie
Jamon Serrano Gran Reserva
Brioche Sandwich
Håndsaltet Røget Laks
Hvede Pitabrød
  Se alle Premieur Produkter

Andre typer af Pizza:

Pizza med Kød og Frugt
Ostepizza
Ostepizza med Grøntsager
Pizza med Kød
Pizza med Kød og Grøntsager
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Modena Pizza Diavola
Salling Fuldkorns Pizzadej
Casa Tarradellas Pizza Pepperoni
Modena Italiensk Pizza
Casa Tarradellas Pizza Ham & Cheese
Netto Pizza Prosciutto E Funghi


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.