Madvare database og kalorietæller  

Premieur

Prosciutto Cotto

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
469 kj
6%
112 kcal
Fedt
2,40g
3%
Mættet Fedt
0,900g
5%
Kulhydrater
1,50g
1%
Sukkerarter
1,50g
2%
Protein
21,00g
42%
Salt
1,90g
32%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 25 jun 22 06:24
6%
af GDA*
(112 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (19%)
 
Protein (75%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
112
Fedt
2,4g
Kulhyd.
1,5g
Prot.
21g
Der er 112 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 19% fedt, 5% kulhyd., 75% prot..

Relaterede Skinke fra Premieur:

Jamon Serrano Gran Reserva

Flere produkter fra Premieur:

Fudgy Chocolate Brownie
Brioche Sandwich
Håndsaltet Røget Laks
Hvede Pitabrød
Fuldkorns Pizzabund
  Se alle Premieur Produkter

Andre typer af Skinke:

Frisk Skinke
Hakket Skinke
Skiveskåret Skinke fra Delikatessen
Skiveskåret Skinke (Almindelig, Ca. 11% Fedt)
Skiveskåret Skinke (Ekstra Mager)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skinke
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Dulano Skinke med Peberkant
La Campagna Kogt Skinke
Salling Jamón Serrano
Den Grønne Slagter Silkeskåret Skinke
Rema 1000 Skinke og Porre Tærte
Salling Keulen Skinke


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.