Madvare database og kalorietæller  

Princip

Hellefisk

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
795 kj
10%
190 kcal
Fedt
15,00g
21%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
1,00g
0%
Sukkerarter
1,00g
1%
Kostfibre
1,0g
Protein
13,00g
26%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 08 maj 13 11:59
10%
af GDA*
(190 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (71%)
 
Protein (27%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
190
Fedt
15g
Kulhyd.
1g
Prot.
13g
Der er 190 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 71% fedt, 2% kulhyd., 27% prot..

Relaterede Fisk fra Princip:

Karrysild
Islandsk Rødfisk
Kæmperejer
Grønlandske Rejer

Flere produkter fra Princip:

Pizza Prosciutto
Mezzelune med Ricotta, Svampe og Sort Trøffel
Ravioli med Ricotta og Spinat
Surdejs Pizzabund
Cappellacci Med Kantareller Og Ricottaost
  Se alle Princip Produkter

Andre typer af Helleflynder:

Hellefisk fra Atlanterhavet og Stillehavet
Kogt Skrubbe
Hellefisk fra Atlanterhavet og Stillehavet (Fisk) (Kogt, Tørvarme)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Helleflynder

Andre typer af Fisk:

Fisk
Grillet Fisk
Bagt eller Stegt Laks
Bagt eller Stegt Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.