Madvare database og kalorietæller  

Royal Greenland

Hummersuppe

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
435 kj
5%
104 kcal
Fedt
9,60g
14%
Mættet Fedt
6,600g
33%
Kulhydrater
1,90g
1%
Sukkerarter
-
Protein
2,50g
5%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 13 jan 18 12:26
5%
af GDA*
(104 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (83%)
 
Protein (10%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
104
Fedt
9,6g
Kulhyd.
1,9g
Prot.
2,5g
Der er 104 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 83% fedt, 7% kulhyd., 10% prot..

Relaterede Fisk fra Royal Greenland:

Letpaneret Torsk
Laksefilet med Toscana-Kryddermix
Rejer
Fiskefilet
Fyldte Fiskefileter
Danske Rødspætter med Rejer og Asparges
  Vis Flere Royal Greenland Fisk Produkter

Flere produkter fra Royal Greenland:

Kutter Rejer
Store Fiskefileter
Sprødbagt Torsk
  Se alle Royal Greenland Produkter

Andre typer af Fisk:

Fisk
Bagt eller Stegt Laks
Grillet Fisk
Bagt eller Stegt Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Tun I Vand
Netto Laksefars
Rahbek Fish Nuggets
Budget Grønlandske Rejer
NAVITO Sildefileter
Rema 1000 Fiskepinde


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.