Madvare database og kalorietæller  

Santa Maria

Taco Sauce Mild

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
159 kj
2%
38 kcal
Fedt
0,30g
0%
Mættet Fedt
0,000g
0%
Kulhydrater
6,50g
3%
Sukkerarter
4,70g
5%
Kostfibre
0,0g
Protein
1,40g
3%
Salt
2,75g
46%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 16 jan 15 11:18
2%
af GDA*
(38 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (76%)
 
Fedt (8%)
 
Protein (16%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
38
Fedt
0,3g
Kulhyd.
6,5g
Prot.
1,4g
Der er 38 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 8% fedt, 76% kulhyd., 16% prot..

Relaterede Saucer fra Santa Maria:

Korma
Fish Sauce
Taco Sauce Medium
Teriyaki Sauce
Sweet Chili Sauce Less Sugar
Green Curry Paste

Flere produkter fra Santa Maria:

Allroundkrydderi
Potato Pops
Tortilla Carrot
Garam Masala
Crispy Chicken Spice Mix
  Se alle Santa Maria Produkter

Andre typer af Saucer:

Salsa
Æblemos
Ketchup
Olivenolie
Sojasauce
Mayonnaise
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Saucer
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Hoisin Sauce
Asian Kitchen Sauce med Østerssmag
Santa Maria Teriyaki Sauce
Wispy Zero Sauce Smokey BBQ
Salling Mornay Sauce
Coop Sweet Chili Sauce


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.