Madvare database og kalorietæller  

Skånemejerier

Drikkeskyr

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
209 kj
3%
50 kcal
Fedt
0,80g
1%
Mættet Fedt
0,500g
3%
Kulhydrater
3,70g
1%
Sukkerarter
3,40g
4%
Protein
6,70g
13%
Salt
0,25g
4%
Kalium
120mg
6%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 22 maj 17 01:57
2%
af GDA*
(50 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (30%)
 
Fedt (15%)
 
Protein (55%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
50
Fedt
0,8g
Kulhyd.
3,7g
Prot.
6,7g
Der er 50 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 15% fedt, 30% kulhyd., 55% prot..

Relaterede Yoghurt fra Skånemejerier:

Cremet Skyr
Stay Strong Skyr

Andre typer af Yoghurt:

Frugtyoghurt (Fedtfri)
Vaniljeyoghurt (Fedtfattig)
Yoghurt Naturel (Fedtfattig)
Fedtfattig Yoghurt Naturel
Yoghurt Naturel
Fedtfri Yoghurt Naturel
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Yoghurt

Andre typer af Drikkevarer:

Cola (med Koffein)
Limonade
Mælk
Vand
Appelsinjuice
Kaffe
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Drikkevarer
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Alpro Not Milk
Nobe Aloe Vera Mango Drik
Stay Strong Protein Milk
Carlsberg 1883
Salling Soja Drik
Stay Strong Protein Drink Strawberry


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.