Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
47 g
pr. portion
% RI*
Energi
606 kj
7%
145 kcal
Fedt
13,16g
19%
Mættet Fedt
5,170g
26%
Kulhydrater
0,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Protein
6,58g
13%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 15 jan 15 11:10
7%
af GDA*
(145 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (82%)
 
Protein (18%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
145
Fedt
13,16g
Kulhyd.
0g
Prot.
6,58g
Der er 145 kalorier i 47 g.
Kalorie Opdeling: 82% fedt, 0% kulhyd., 18% prot..

Relaterede Bacon fra Tulip:

Bacon Fedtreduceret
Bacon Tern
Bacon i Skiver
Bacon Leverpostej 15%
Fedtreducerede Bacontern
Bacon Leverpostej

Flere produkter fra Tulip:

Kalkunbryst
Minifrikadeller
Røget Filet
Sønderjysk Spegepølse
Frikadellepølse
  Se alle Tulip Produkter

Andre typer af Bacon:

Bacon (Konserveret, Stegt på Panden, Tilberedt)
Bacon
Bacon (Konserveret, i Mikroovnen, Tilberedt)
Røget eller Konserveret Bacon
Bacon (Konserveret, Bagt, Tilberedt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Bacon
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Vores Bacon i Skiver
Coop Bacontern
Smart Cooking Stegt Bacon i Tern
Vores Bacontern
Tulip Bacon i Skiver
Hanegal Facon


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.