Madvare database og kalorietæller  

Velsmag

Marineret Højrebsbøf

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1314 kj
16%
314 kcal
Fedt
27,10g
39%
Mættet Fedt
9,800g
49%
Kulhydrater
1,00g
0%
Sukkerarter
0,60g
1%
Protein
16,40g
33%
Salt
1,09g
18%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 12 maj 21 08:57
16%
af GDA*
(314 kal)
16% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (78%)
 
Protein (21%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
314
Fedt
27,1g
Kulhyd.
1g
Prot.
16,4g
Der er 314 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 78% fedt, 1% kulhyd., 21% prot..

Relaterede Oksekød fra Velsmag:

Pebersteaks Af Okseinderlår
Oksemedaljoner med Bacon
Tykstegsbøf
Marineret Tykstegsbøf af Okse

Flere produkter fra Velsmag:

Kyllingeoverlårsfilet
Lakseside
Confiteret Andelår
Lakse Stykke
Kyllingespyd Med Barbecuemarinade
  Se alle Velsmag Produkter

Andre typer af Oksekød:

Oksekød
Oksesteak
Roastbeef
Magert Hakket Oksekød
Hakket Oksekød
Sprængt Oksekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Oksekød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Rump Steak
Jensen's Bøfhus Favoritgryde
Danish Crown Burger Boost
Coop Okse Strimler
Rema 1000 Dansk Ungkvæg Tern af Inderlår
Coop Oksekebab


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.