Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
4 portion(er)
Forberedelsestid:
10 min.
Madlavningstid:
10 min.
Måltidstype:
Tilbehør
Salater og Salatdressinger
Frokost
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: KirstenAagaard

Blomkålssalat

Fintskåret blomkål i youghurt/hvidløgsdressing.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Skyl blomkålen og fjern de grønne blade og det yderste af stokken. Snit blomkålen i meget tynde skiver, med en skarp kniv eller på foodprocessor/ køkkenmaskine.
  2. Rør yoghurt og mayonnaise sammen. Press hvidløgsfeddene og kom den i dressingen. Smag til med salt og peber.
  3. Bland den fintsnittede blomkål med dressingen. Lad den trække ca. 15 min. i køleskab. Kan bruges som tilbehør til de fleste kødretter.
24 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 


     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Tilbehør Salater og Salatdressinger Frokost

Nyeste Opskrifter

af medlem: FamBusch
Dejlig suppe.
af medlem: AnneBirk
Opskrift på de nemmeste og hurtigste glutenfri pandekager.
af medlem: luisemmnorlem
Sprød og sund grønkålssalat med granatæble er nem.
af medlem: Tina-Simone
Lækker mysli med havregryn, frø, kerner, nødder og rosiner.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 83 kalorier i 1 portion Blomkålssalat.
Kalorie Opdeling 27% fedt, 50% kulhyd., 22% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
345 kj
4%
82 kcal
Fedt
2,68g
4%
Mættet Fedt
0,488g
2%
Enkeltumættet Fedt
0,63g
Flerumættet Fedt
1,492g
Kulhydrater
11,23g
4%
Sukkerarter
6,04g
7%
Kostfibre
3,6g
Protein
5g
10%
Natrium
94mg
Kolesterol
2mg
Kalium
444mg
22%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
af GDA*
(82 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (51%)
 
Fedt (27%)
 
Protein (22%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2019 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.