Madvare database og kalorietæller  

1 portion (45 g)

Dadel

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (45 g)
pr. portion
% RI*
Energi
531 kj
6%
127 kcal
Fedt
0,18g
0%
Mættet Fedt
0,014g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,016g
Flerumættet Fedt
0,009g
Kulhydrater
33,76g
13%
Sukkerarter
28,51g
32%
Kostfibre
3,6g
Protein
1,1g
2%
Salt
0,00g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
295mg
15%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
6%
af GDA*
(127 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (96%)
 
Fedt (1%)
 
Protein (3%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
127
Fedt
0,18g
Kulhyd.
33,76g
Prot.
1,1g
Der er 127 kalorier i Dadel (1 portion).
Kalorie Opdeling: 1% fedt, 96% kulhyd., 3% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 daddel 23
1 portion (45 g) 127
100 g 282

Relaterede typer af Dadler:

Medjool Dadler
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Dadler

Relaterede typer af Tørrede Frugter:

Tørret Abrikos
Tørret Frugtblanding
Tørret Æble
Tørret Tranebær
Tørret Sveske
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Tørrede Frugter
Andre relaterede madvarer
Frugt

Se også:

  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Rosiner
Axa Fruit Müsli
Castus Frugtstang med Banan
Gestus Red Smoothie
Rema 1000 Jordbærgrød
Änglamark Rabarber


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.