Madvare database og kalorietæller  

Toms

Konge Mandler

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
2008 kj
24%
480 kcal
Fedt
20,00g
29%
Mættet Fedt
1,600g
8%
Kulhydrater
62,00g
24%
Sukkerarter
59,00g
66%
Kostfibre
0,0g
Protein
8,80g
18%
Salt
0,02g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 08 dec 16 02:16
24%
af GDA*
(480 kal)
24% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (53%)
 
Fedt (39%)
 
Protein (8%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
480
Fedt
20g
Kulhyd.
62g
Prot.
8,8g
Der er 480 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 39% fedt, 54% kulhyd., 8% prot..

Relaterede Mandler fra Toms:

Dronning Mandler

Relaterede Slik fra Toms:

Toffee
Tivoli Stang
Fladfisk
Tvillingringe
Stang Mix
Pingvin Polet
  Vis Flere Toms Slik Produkter

Andre typer af Mandler:

Tørristede Mandler (med Salt tilsat)
Smuttede Mandler
Mandler
Honningristede Mandler
Tørristede Mandler (uden tilsat Salt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Mandler

Andre typer af Slik:

Jellybeans
Hårdt Slik
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Slik
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Easis Nut Bar
Coop Ristede Og Saltede Mandler
Earth Control Mandler
Rema 1000 Mandler
Kilic Mandler
Coop Granola Berries Almonds


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.