Madvare database og kalorietæller  

100 g

Blød Salami

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1046 kj
13%
250 kcal
Fedt
20,11g
29%
Mættet Fedt
8,09g
40%
Enkeltumættet Fedt
9,19g
Flerumættet Fedt
2,02g
Kulhydrater
2,25g
1%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
13,92g
28%
Salt
2,66g
44%
Kolesterol
65mg
Kalium
198mg
10%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
12%
af GDA*
(250 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (3%)
 
Fedt (74%)
 
Protein (23%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
250
Fedt
20,11g
Kulhyd.
2,25g
Prot.
13,92g
Der er 250 kalorier i Blød Salami (100 g).
Kalorie Opdeling: 74% fedt, 4% kulhyd., 23% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 skive (10 cm diam. x 0,3 cm tyk) 58
1 skive 58
1 skive (11 cm diam. x 0,25 cm tyk) 70
1 portion (28 g) 70
100 g 250

Relaterede typer af Salami:

Oksekødssalami
Salami af Svinekød (Tør eller Hård)
Tør eller Hård Salami
Salami
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Salami

Se også:

Vanilje Yoghurtis (Blød)
Brød
Bløde Brødstænger
Gedeost (Blød)
Blød Peanut Butter (med Salt)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

La Campagna Chorizo
Aalbæk Tapaspølse
Rema 1000 Salami
Næmt Sandwich Salami
Dulano Kalkunsalami
Egelykke Peberspegepølse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.