Madvare database og kalorietæller  

1 snack stang

Ostekiks

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 snack stang
pr. portion
% RI*
Energi
42 kj
1%
10 kcal
Fedt
0,51g
1%
Mættet Fedt
0,187g
1%
Enkeltumættet Fedt
0,242g
Flerumættet Fedt
0,049g
Kulhydrater
1,16g
0%
Sukkerarter
0,01g
0%
Kostfibre
0g
Protein
0,2g
0%
Salt
0,05g
1%
Kolesterol
0mg
Kalium
3mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:08
< 1%
af GDA*
(10 kal)
0% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (47%)
 
Fedt (45%)
 
Protein (8%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
10
Fedt
0,51g
Kulhyd.
1,16g
Prot.
0,2g
Der er 10 kalorier i Ostekiks (1 snack stang).
Kalorie Opdeling: 45% fedt, 46% kulhyd., 8% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 kiks (2,5 cm2) 5
1 lille firkant 5
1 snack stang 10
1 pose, enkel servering 141
1 kop, mundfuld størrelse 312
1 kop, knust 362
100 g 503

Relaterede typer af Kiks:

Fuldkornskiks
Kiks
Saltkiks
Hvedekiks
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kiks

Relaterede typer af Snacks:

Chips
Saltkringler
Studentermix
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Snacks

Se også:

  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Chocolate Chip Cookies
Gullon Wafer
Fintons Cinnamon Biscuits
Fintons Digestive Fuldkorn
Coop Chokoladekiks
Fintons Sandwich Kiks


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.