Madvare database og kalorietæller  

Royal Greenland

Letpaneret Alaskasej

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
649 kj
8%
155 kcal
Fedt
6,90g
10%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Kulhydrater
8,00g
3%
Sukkerarter
0,00g
0%
Protein
14,00g
28%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 15 jan 15 01:25
8%
af GDA*
(155 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (22%)
 
Fedt (41%)
 
Protein (37%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
155
Fedt
6,9g
Kulhyd.
8g
Prot.
14g
Der er 155 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 41% fedt, 21% kulhyd., 37% prot..

Relaterede Fisk fra Royal Greenland:

Røget Hellefisk
Hummersuppe
Gravad Laks
Letpaneret Torsk
Fiskefilet
Danske Rødspætter med Rejer og Asparges
  Vis Flere Royal Greenland Fisk Produkter

Flere produkter fra Royal Greenland:

Kutter Rejer
Store Fiskefileter
Sprødbagt Torsk
  Se alle Royal Greenland Produkter

Andre typer af Fisk:

Fisk
Bagt eller Stegt Laks
Bagt eller Stegt Fisk
Grillet Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Hele Rødspætter
Velsmag Torske Fars
NAVITO Indbagte Rejer
Rahbek Indbagt Alaska Sej
Launis Sardiner I Olivenolie
Rahbek Rødspættefileter


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.