Vis Kost Kalender, 20 februar 2020:
|
1506 kcal
|
Fedt: 64,82g | Prot.: 90,65g | Kulhyd.: 138,17g.
Morgenmad: Grøn Te, Kaffe, Crispy Food Fiberkost, Mandler, Arla Øko Vanilje Yoghurt 0,4% Fedt, Quaker Crüsli 4 Nuts. Frokost: Kartoffelmos (tilsat Sødmælk og Smør), Broccolisalat, Mandler, Netto Økologisk Feldsalat, Edamame Bønner, Majs, Rødbede, Danskvand. Aftensmad: Rema 1000 Hakket Spinat, Kyllingebrystfilet, Karolines Køkken Revet Mozzarella 15%, Vand. Snacks/Andet: Jordbær, Kaffe, Danskvand. mere..
|
|
|
|
|
|
Indsend en Kommentar
Du skal logge ind for at skrive en kommentar. Tryk her for at logge ind
|
|
|
|