sweedee81's Dagbog, 11 jan 19

Endnu en fin dag. Jeg klar til weekend og et pr længere ture blandt andet fælleden rundt. Jeg har lovet mig selv en oste mad til morgen i stedet for havergrøden med kanel som jeg ellers også er blevet stor fan af efterhånden. Jeg vil gå en tur til den gode bager på Enghave plads efter byen bedste rugbrød til den lækre treat som jeg har set frem til nogen dage. Jeg vil gerne under 110kg uden weekenden er omme og gerne under 100kg uden 1.marts så det er bare om at klø på og nyde at maden faktisk er mega lækker og at kroppen har det så fedt på gå turen som ikke længere kun føles som en pligt. 🤗
110,8 kg Indtil videre tabt: 4,2 kg.    Stadig tilbage: 25,8 kg.    Kost fulgt: Rimeligt godt.

Vis Kost Kalender, 11 januar 2019:
1151 kcal Fedt: 34,90g | Prot.: 102,41g | Kulhyd.: 101,27g.   Morgenmad: Vand, Havregryn, Kaffe, Kanel. Frokost: Schulstad Kernegrov, Røde Tomater, Makrel i Tomat, Æg. Aftensmad: Rødløg, Green Grove Haricot Verts, Kalkunbryst, Hvidløg, Arla Hytteost, Sød Rød Peberfrugt, Champignonstykker og Stilke, Olivenolie, Tomater. mere..
Taber 2,1 kg om Ugen

5 tilhængerne    Støtte   

Kommentarer 
Det lyder bare fantastisk godt! Superflot også! 👍 Vil du løfte lidt af sløret for, hvad den nævnte ‘lækre mad’ ellers består af? 
11 jan 19 af medlem: Inge Stokbro
Jeg har den sidste uge sidst havregrød med kanel til morgen. Som formiddagssnack har jeg fået et æble eller gulerødder. Til frokost har jeg spist 2 stk. kernerugbrød med en dåse makrel i tomat. Nogle dagen med en 1/2 agurk, en tomat eller en peberfrugt. I går også et hårdkogt æg. Til aftensmad har jeg spist ca. 150-200g hakkebøf eller kalkun med grønne bønner med løg og hvidløg samt hytteost. En tomat og rød peberfrugt og evt et æg. Rister også et par champignon og et halv løg på en tør pande. Det smager vildt godt og mætter længe. :-) 
12 jan 19 af medlem: sweedee81
Tak for inspirationen. 😃👍 
12 jan 19 af medlem: Inge Stokbro

     
 

Indsend en Kommentar


Du skal logge ind for at skrive en kommentar. Tryk her for at logge ind
 


sweedee81's Vægt Historie


Hent appen
    
© 2019 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.