Madvare database og kalorietæller  

Anthon Berg

Fugleæg

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
2008 kj
24%
480 kcal
Fedt
21,00g
30%
Mættet Fedt
6,600g
33%
Kulhydrater
64,00g
25%
Sukkerarter
60,00g
67%
Kostfibre
0,0g
Protein
7,00g
14%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 23 apr 14 11:08
24%
af GDA*
(480 kal)
24% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (54%)
 
Fedt (40%)
 
Protein (6%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
480
Fedt
21g
Kulhyd.
64g
Prot.
7g
Der er 480 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 40% fedt, 54% kulhyd., 6% prot..

Relaterede Chokolade fra Anthon Berg:

Drue i Muscatvin
Blomme i Madeira
Marcipanæg med Nougat
Blåbær i Vodka
Mandelæg
Nougat Marcipan Bar
  Vis Flere Anthon Berg Chokolade Produkter

Flere produkter fra Anthon Berg:

Extra Dark Chokolade 77%
Cognac Marzipan Bar
Marcipansnitter med Nougat
Marcipanbrød
  Se alle Anthon Berg Produkter

Andre typer af Chokolade:

Lys eller Mørk Chokolade
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Chokolade
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Chokoladekiks
Marabou Pistachio
Lindt Lindor Salted Caramel
Lidl Chokoladedonut
Simply Chocolate Grainy Sue
Premieur Fudgy Chocolate Brownie


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.