Madvare database og kalorietæller  

Castello

Danablu

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1674 kj
20%
400 kcal
Fedt
37,00g
53%
Mættet Fedt
23,000g
115%
Kulhydrater
0,50g
0%
Sukkerarter
0,50g
1%
Protein
17,00g
34%
Salt
3,20g
53%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 14 jun 21 09:58
20%
af GDA*
(400 kal)
20% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (83%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
400
Fedt
37g
Kulhyd.
0,5g
Prot.
17g
Der er 400 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 83% fedt, 0% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Flødeost fra Castello:

Flødeost
Flødeost med Ananas

Relaterede Blåskimmelost fra Castello:

Creamy Blue
Creamy White
Saga Ost

Relaterede Ost fra Castello:

Aged Havarti
Cheddar
Marquis
Gouda

Andre typer af Flødeost:

Flødeost (Fedtfattig)
Let Flødeost
Behandlet Fetdfri Flødeost
Flødeost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Flødeost

Andre typer af Blåskimmelost:

Blåskimmelost
Blåskimmel eller Roquefort Ost
Gorgonzola Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Blåskimmelost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Buko Alpeost
Milbona Cream Cheese
President Creme De Brie
President Rondelé
President Smelteost
Buko Naturel


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.