Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
50 g
pr. portion
% RI*
Energi
397 kj
5%
95 kcal
Fedt
8,00g
11%
Mættet Fedt
5,000g
25%
Kulhydrater
1,65g
1%
Sukkerarter
1,65g
2%
Kostfibre
0,4g
Protein
3,90g
8%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 10 jun 18 05:45
5%
af GDA*
(95 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (76%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
95
Fedt
8g
Kulhyd.
1,65g
Prot.
3,9g
Der er 95 kalorier i 50 g.
Kalorie Opdeling: 76% fedt, 7% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Ost fra Cheasy:

Cheasy 13% Mild Skæreost
Hytteost med 4 Slags Løg
Klovborg Mild
Blå Castello
Havarti 16%
Revet Ost
  Vis Flere Cheasy Ost Produkter

Flere produkter fra Cheasy:

Skyr med Mango og Lime
Yoghurt Mango Banan
Protein Chocolate Flavour Pudding
Skyr og Kerner
Cultura Mild Mango og Havre
  Se alle Cheasy Produkter

Andre typer af Ost:

Cheddarost
Amerikansk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Schweizisk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Mammen Ost Havarti Mellemlagret
Them Ost Humle Ost
Mammen Ost Guld Danbo
Milbona Mini Mozzarella Light
Galbani Burrata
Italiamo Pesto Alla Genovese


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.