Madvare database og kalorietæller  

Coop

Pizzadej

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1054 kj
13%
252 kcal
Fedt
4,30g
6%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Kulhydrater
45,00g
17%
Sukkerarter
1,40g
2%
Protein
7,30g
15%
Salt
1,60g
27%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 06 feb 24 10:26
13%
af GDA*
(252 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (72%)
 
Fedt (16%)
 
Protein (12%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
252
Fedt
4,3g
Kulhyd.
45g
Prot.
7,3g
Der er 252 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 16% fedt, 73% kulhyd., 12% prot..

Relaterede Pizza fra Coop:

Pizza Prosciutto
Pizza Grande Speciale
Pizza Margherita
Pizza Mozzarella
Pepperoni i Skiver
Pizza Italiana Kebab
  Vis Flere Coop Pizza Produkter

Flere produkter fra Coop:

Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
Kalkun-Kyllinge Frikadeller
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Pizza:

Ostepizza med Grøntsager
Pizza med Kød og Frugt
Ostepizza
Pizza med Kød
Pizza med Kød og Grøntsager
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Kebab Pizza
Modena Bolognese
Modena Pizza Diavola
Bodylab Protein Pizza Mix
Dr. Oetker Pizza Prosciutto
Vemondo Vegan Pizza


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.