Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1125 kj
13%
269 kcal
Fedt
23,00g
33%
Mættet Fedt
8,700g
44%
Kulhydrater
3,40g
1%
Sukkerarter
0,90g
1%
Protein
12,00g
24%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 19 nov 16 09:01
13%
af GDA*
(269 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (5%)
 
Fedt (77%)
 
Protein (18%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
269
Fedt
23g
Kulhyd.
3,4g
Prot.
12g
Der er 269 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 77% fedt, 5% kulhyd., 18% prot..

Relaterede Pølser fra Gøl:

Dansk Salami
Hvidløgs Salami
Italiensk Spegepølse
Grillpølser
Wienerpølser
Kødpølse
  Vis Flere Gøl Pølser Produkter

Flere produkter fra Gøl:

Hvidløgsspegepølse
Sønderjysk Spegepølse
Cheddar Salami Chips
Frankfurter med Ost
Kødpølse Fedtreduceret
  Se alle Gøl Produkter

Andre typer af Pølser:

Italiensk Pølse
Kalkunpølse
Landpølse af Svinekød
Oksekødspølse
Frisk Svinekødspølse
Kyllingepølse
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pølser
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Aalbæk Peber Spegepølse
Steff Houlberg Store Klaus
Gøl Hvidløgs Salami
Hälsans Kök Sensational Chorizo
Chestfords Cocktail Pølser
Aalbæk Gourmetpølser Brunch


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.