Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 spsk.
pr. portion
% RI*
Energi
206 kj
2%
49 kcal
Fedt
0g
0%
Mættet Fedt
0g
0%
Enkeltumættet Fedt
0g
Flerumættet Fedt
0g
Kulhydrater
13,26g
5%
Sukkerarter
12g
13%
Kostfibre
0,1g
Protein
0,06g
0%
Salt
0,03g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
7mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
2%
af GDA*
(49 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (100%)
 
Fedt (0%)
 
Protein (0%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

Marmelade
 

Resumé af Ernæring:

Kal
49
Fedt
0g
Kulhyd.
13,26g
Prot.
0,06g
Der er 49 kalorier i Marmelade (1 spsk.).
Kalorie Opdeling: 0% fedt, 100% kulhyd., 0% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 portion (10 g) 25
1 spsk. 49
100 g 246

Relaterede typer af Marmelade:

Sukkerreduceret Gele
Gele (Alle Smagsvarianter)
Marmelade, Syltetøj (lavt Sukkerindhold)
Syltetøj
Marmelade og Syltetøj
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Marmelade

Se også:

Den Gamle Fabrik Jordbær Marmelade
Budget Boysenbær Marmelade
Appelsinmarmelade
Änglamark Hindbærmarmelade
Rema 1000 Abrikos Marmelade
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Budget Ribsgele
Den Gamle Fabrik Boysenbær Marmelade
Den Gamle Fabrik Solbær Marmelade
Fynbo Jordbær Marmelade
Easis Solbær Marmelade
Rema 1000 Abrikosgrød


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.