Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
684 kj
8%
164 kcal
Fedt
9,64g
14%
Mættet Fedt
3,542g
18%
Enkeltumættet Fedt
4,228g
Flerumættet Fedt
1,292g
Kulhydrater
15,84g
6%
Sukkerarter
6,17g
7%
Kostfibre
1,5g
Protein
4,24g
8%
Salt
0,19g
3%
Kolesterol
19mg
Kalium
165mg
8%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 12 maj 20 07:29
8%
af GDA*
(164 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (38%)
 
Fedt (52%)
 
Protein (10%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
164
Fedt
9,64g
Kulhyd.
15,84g
Prot.
4,24g
Der er 164 kalorier i Risalamande (100 g).
Kalorie Opdeling: 52% fedt, 38% kulhyd., 10% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 164
1 portion (120 g) 196
1 kop 393

Relaterede typer af Desserter:

Pecantærte
Is
Chokoladekage (med Chokolade Glasur)
Brownie
Æbletærte
Chokolade Småkage
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Desserter

Se også:

Du søgte efter Risalamande. Mente du:
Karolines Køkken Risalamande
Karolines Køkken Risalamande med Kirsebærsauce
Naturli Isalamande
Kløver Risalamande
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Espresso House Karamelsnurre
Premier Is Cookie Dough Is
Smart Cooking Dessert Pandekager
Easis Sandwich Cookies
Lidl Chokoladedonut
Easis Marcipan


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.