Madvare database og kalorietæller  

Studenterbrød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1746 kj
21%
417 kcal
Fedt
20,45g
29%
Mættet Fedt
12,326g
62%
Enkeltumættet Fedt
5,754g
Flerumættet Fedt
0,881g
Kulhydrater
58,56g
23%
Sukkerarter
45,35g
50%
Kostfibre
1,5g
Protein
3,47g
7%
Salt
0,58g
10%
Kolesterol
68mg
Kalium
90mg
5%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 13 maj 20 02:24
21%
af GDA*
(417 kal)
21% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (54%)
 
Fedt (43%)
 
Protein (3%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
417
Fedt
20,45g
Kulhyd.
58,56g
Prot.
3,47g
Der er 417 kalorier i Studenterbrød (100 g).
Kalorie Opdeling: 43% fedt, 54% kulhyd., 3% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 stykke 125
1 portion (60 g) 250
100 g 417

Relaterede typer af Kager:

Sukkerbrødskage
Chokoladekage (med Chokolade Glasur)
Chokoladekage (uden Glasur)
Cheesecake
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kager

Relaterede typer af Slik:

Jellybeans
Hårdt Slik
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Slik

Se også:

Du søgte efter Studenterbrød. Mente du:
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Sur Mix
Ferrero Duplo
Toms Toffee
M&M's Chocolate
Nørregade De Stærke Lakridsbolcher
Toms Yankie Kokosskum


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.