Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1042 kj
12%
249 kcal
Fedt
0,93g
1%
Mættet Fedt
0,144g
1%
Enkeltumættet Fedt
0,159g
Flerumættet Fedt
0,345g
Kulhydrater
63,87g
25%
Sukkerarter
47,92g
53%
Kostfibre
9,8g
Protein
3,3g
7%
Salt
0,02g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
680mg
34%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
12%
af GDA*
(249 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (92%)
 
Fedt (3%)
 
Protein (5%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
249
Fedt
0,93g
Kulhyd.
63,87g
Prot.
3,3g
Der er 249 kalorier i Tørret Figen (100 g).
Kalorie Opdeling: 3% fedt, 92% kulhyd., 5% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 figen 47
1 portion (50 g) 124
100 g 249

Relaterede typer af Figner:

Figner
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Figner

Relaterede typer af Tørrede Frugter:

Tørret Sveske
Tørret Frugtblanding
Tørret Abrikos
Tørret Æble
Tørret Tranebær
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Tørrede Frugter

Se også:

Castus Frugtpålæg med Figen
Tørret Græskar og Squash Kerner
Musli
Tørret hele Sesamfrø
Tørret Tranebær (Sødet)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Earth Control Figs
Castus Frugtpålæg med Figen
Svansø Brasilianske Brændte Figner
Castus Frugtstang med Figen


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.