Madvare database og kalorietæller  

1 bøf

Vegetarpølse

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 bøf
pr. portion
% RI*
Energi
409 kj
5%
98 kcal
Fedt
6,9g
10%
Mættet Fedt
1,112g
6%
Enkeltumættet Fedt
1,709g
Flerumættet Fedt
3,526g
Kulhydrater
3,74g
1%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
1,1g
Protein
7,04g
14%
Salt
0,84g
14%
Kolesterol
0mg
Kalium
88mg
4%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
5%
af GDA*
(98 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (14%)
 
Fedt (59%)
 
Protein (27%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
98
Fedt
6,9g
Kulhyd.
3,74g
Prot.
7,04g
Der er 98 kalorier i Vegetarpølse (1 bøf).
Kalorie Opdeling: 59% fedt, 14% kulhyd., 27% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 lille pølse 64
1 skive 72
1 bøf 98
100 g 257

Relaterede typer af Pølser:

Oksekødspølse
Kalkunpølse
Italiensk Pølse
Kyllingepølse
Landpølse af Svinekød
Frisk Svinekødspølse
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pølser

Relaterede typer af Vegetariske Retter:

Vegetar Bacon
Vegetar Frikadeller
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Vegetariske Retter

Se også:

  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Slagter Lampe Brunchpølser
Salling Kyllingepølser
Slagter Lampe Guld Leverpølse
Gøl Italiensk Spegepølse
Premieur Salsiccia Fresca
Gøl Peber Spegepølse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.