Madvare database og kalorietæller  

Good Food

Riskager Sour Cream And Onion

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 kiks (12,1 g)
pr. portion
% RI*
Energi
209 kj
3%
50 kcal
Fedt
1,10g
2%
Mættet Fedt
0,100g
1%
Kulhydrater
8,90g
3%
Sukkerarter
0,50g
1%
Kostfibre
0,4g
Protein
0,90g
2%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 21 jul 13 02:26
2%
af GDA*
(50 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (73%)
 
Fedt (20%)
 
Protein (7%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
50
Fedt
1,1g
Kulhyd.
8,9g
Prot.
0,9g
Der er 50 kalorier i 1 kiks (12,1 g).
Kalorie Opdeling: 20% fedt, 73% kulhyd., 7% prot..

Relaterede Riskager fra Good Food:

Riskager med Majs og Pizzasmag

Flere produkter fra Good Food:

Corn Cakes
Riskiks med Karamel
  Se alle Good Food Produkter

Andre typer af Chips:

Chips (Saltet)
Tortilla Chips (Fedtfattig, Bagt)
Chips
Almindelige Majschips
Fedtfri Chips
Tortilla Majs Chips
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Chips

Andre typer af Snacks:

Studentermix
Saltkringler
Kiks
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Snacks
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Bacon Chips
Snaxters BBQ Chips
Coop Paprika Chips
Santa Maria Potato Pops
Rema 1000 osterejer
Snack Day Cheese Twists


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.