Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1707 kj
20%
408 kcal
Fedt
14,00g
20%
Mættet Fedt
3,900g
20%
Kulhydrater
63,00g
24%
Sukkerarter
56,00g
62%
Kostfibre
5,7g
Protein
4,90g
10%
Salt
0,38g
6%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 03 jan 19 01:01
20%
af GDA*
(408 kal)
20% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (63%)
 
Fedt (32%)
 
Protein (5%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
408
Fedt
14g
Kulhyd.
63g
Prot.
4,9g
Der er 408 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 32% fedt, 63% kulhyd., 5% prot..

Relaterede Kager fra Karen Volf:

Vaniljekranse
Honning Snitter
Drømmekage
Orange Flager
Mazarin Bites
Rugsnack med Havsalt og Hørfrø
  Vis Flere Karen Volf Kager Produkter

Flere produkter fra Karen Volf:

Økologiske Kammerjunkere
Julens Klejner
Romkager
Kanelkiks
Choko Marie
  Se alle Karen Volf Produkter

Andre typer af Kager:

Sukkerbrødskage
Chokoladekage (uden Glasur)
Cheesecake
Chokoladekage (med Chokolade Glasur)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kager
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Espresso House Karamelsnurre
Rema 1000 Havre Flager
Nordthy Romkugler
Lidl Kanelsnegl
Lidl Cronut
Rema 1000 Müslibar Mælkechoko Peanut


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.