Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
372 kj
4%
89 kcal
Fedt
4,00g
6%
Mættet Fedt
2,800g
14%
Kulhydrater
7,60g
3%
Sukkerarter
4,30g
5%
Protein
5,70g
11%
Salt
3,25g
54%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 15 mar 20 11:48
4%
af GDA*
(89 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (34%)
 
Fedt (40%)
 
Protein (26%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
89
Fedt
4g
Kulhyd.
7,6g
Prot.
5,7g
Der er 89 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 40% fedt, 34% kulhyd., 26% prot..

Relaterede Saucer fra Karolines Køkken:

Mælkesovs
Madlavningsfløde 8%
Karrysauce
Mælkesauce
Rødvinssauce
Klassisk Mornaysauce
  Vis Flere Karolines Køkken Saucer Produkter

Flere produkter fra Karolines Køkken:

Revet Cheddar og Maasdammer
Madlavningsfløde
Risalamande med Kirsebærsauce
Revet Tex Mex
Pastasauce
  Se alle Karolines Køkken Produkter

Andre typer af Saucer:

Olivenolie
Æblemos
Mayonnaise
Sojasauce
Ketchup
Salsa
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Saucer
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Burger King Curry Mayo
Burger King Mayo
Burger King Sour Cream & Onion Dip
Burger King Bearnaise Dip
Burger King Topping Chokoladesauce
Burger King Truffle Dip


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.