Madvare database og kalorietæller  

Karolines Køkken

Madlavningsfløde 18%

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
828 kj
10%
198 kcal
Fedt
18,00g
26%
Mættet Fedt
12,000g
60%
Kulhydrater
5,70g
2%
Sukkerarter
3,90g
4%
Kostfibre
0,0g
Protein
3,00g
6%
Salt
0,02g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 01 feb 16 04:32
10%
af GDA*
(198 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (12%)
 
Fedt (82%)
 
Protein (6%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
198
Fedt
18g
Kulhyd.
5,7g
Prot.
3g
Der er 198 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 82% fedt, 12% kulhyd., 6% prot..

Relaterede Fløde fra Karolines Køkken:

Madlavningsfløde 8%
Piskefløde 38%
Flødefraiche
Kaffefløde
Cremefraiche 18%

Flere produkter fra Karolines Køkken:

Revet Cheddar og Maasdammer
Mælkesovs
Risalamande med Kirsebærsauce
Revet Tex Mex
Mælkesauce
  Se alle Karolines Køkken Produkter

Andre typer af Fløde:

Piskefløde
Almindelig eller Kaffefløde
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fløde
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Galbani Mascarpone
Naturli Double Trouble Fudgy Brownie
Carte d'Or Gelateria Salted Caramel
Cremefine Cremefine 15%
Cremefine Madlavningsfløde
Karolines Køkken Flødefraiche


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.