Madvare database og kalorietæller  

Karolines Køkken

Revet Pizzatopping

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1218 kj
15%
291 kcal
Fedt
20,00g
29%
Mættet Fedt
10,000g
50%
Kulhydrater
3,20g
1%
Sukkerarter
1,00g
1%
Protein
24,00g
48%
Salt
3,50g
58%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 18 mar 22 03:08
15%
af GDA*
(291 kal)
15% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (5%)
 
Fedt (62%)
 
Protein (33%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
291
Fedt
20g
Kulhyd.
3,2g
Prot.
24g
Der er 291 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 62% fedt, 4% kulhyd., 33% prot..

Relaterede Ost fra Karolines Køkken:

Klassisk Salatost i Blok
Revet Tex Mex
Salatost i Olie
Salatost i Tern
Hytteost 4%
Halloumi
  Vis Flere Karolines Køkken Ost Produkter

Flere produkter fra Karolines Køkken:

Mælkesovs
Risalamande med Kirsebærsauce
Mælkesauce
Klassisk Mornaysauce
Flødefraiche
  Se alle Karolines Køkken Produkter

Andre typer af Ost:

Cheddarost
Amerikansk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Schweizisk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Ricotta
Them Ost Humle Ost
Castello Marquis
Milbona Mozzarella Grated
Milbona Grana Padano
Riberhus Ost


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.