Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (175 ml)
pr. portion
% RI*
Energi
17 kj
0%
4 kcal
Fedt
0,50g
1%
Mættet Fedt
0,100g
1%
Kulhydrater
0,50g
0%
Sukkerarter
0,50g
1%
Kostfibre
0,5g
Protein
0,70g
1%
Salt
5,75g
96%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 06 jan 17 10:41
< 1%
af GDA*
(4 kal)
0% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (22%)
 
Fedt (48%)
 
Protein (30%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
4
Fedt
0,5g
Kulhyd.
0,5g
Prot.
0,7g
Der er 4 kalorier i 1 portion (175 ml).
Kalorie Opdeling: 48% fedt, 22% kulhyd., 30% prot..

Relaterede Bouillon fra Knorr:

Oksebouillon
Grønsagsbouillon
Hønsebouillon

Flere produkter fra Knorr:

Carbonara
Mushroom Risotto
Aromat
Persillesovs
Spinat Spaghetti
  Se alle Knorr Produkter

Andre typer af Bouillon:

Kyllingebouillon eller Consomme
Oksefond
Hønsefond
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Bouillon

Andre typer af Snacks:

Saltkringler
Kiks
Chips
Studentermix
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Snacks
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Mandler med Røgsmag
Taffel Chili Cheese Rings
Corny Corny Big Marshmallow
McDonald's Chili Cheese Tops - 6 stk.
7-Eleven Taquito
Nutramino Hazelnut Protein Wafer


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.