Madvare database og kalorietæller  

Løgismose

Skyr

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100g
pr. portion
% RI*
Energi
218 kj
3%
52 kcal
Fedt
0,2g
0%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
2,5g
1%
Sukkerarter
-
Protein
10g
20%
Natrium
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 05 okt 13 12:15
3%
af GDA*
(52 kal)
3% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (20%)
 
Fedt (3%)
 
Protein (77%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 

Resumé af Ernæring:

Kal
52
Fedt
0,2g
Kulhyd.
2,5g
Prot.
10g
Der er 52 kalorier i 1 portion Løgismose Skyr.
Kalorie Opdeling 3% fedt, 19% kulhyd., 77% prot..

Relaterede Yoghurt fra Løgismose:

Skyr med Kokos og Vanilje
Yoghurt Naturel 0,5 %
Vanilje Skyr
Skyr Naturel

Flere produkter fra Løgismose:

Butter Chicken
Kylling i Flødesovs
Lasagne
Grøntsagslasagne
Gazpacho
  Se alle Løgismose Produkter

Andre typer af Yoghurt:

Fedtfri Yoghurt Naturel
Fedtfattig Yoghurt Naturel
Yoghurt Naturel (Fedtfattig)
Yoghurt Naturel
Frugtyoghurt (Fedtfri)
Vaniljeyoghurt (Fedtfattig)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Yoghurt
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Arla Yoggi Original
Arla Skyr med Æble
Optiwell Kvark med Yoghurt Jordbær
Engvang Vanilje Yoghurt 0,1%
Løgismose Vanilje Skyr
Arla Laktosefri Yoghurt Pære & Banan


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2020 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.