Madvare database og kalorietæller  

Milbona

Quark

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
406 kj
5%
97 kcal
Fedt
4,30g
6%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
3,70g
1%
Sukkerarter
-
Protein
10,30g
21%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 16 okt 20 02:24
5%
af GDA*
(97 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (15%)
 
Fedt (41%)
 
Protein (44%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
97
Fedt
4,3g
Kulhyd.
3,7g
Prot.
10,3g
Der er 97 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 41% fedt, 16% kulhyd., 44% prot..

Relaterede Hytteost fra Milbona:

Kvark
Greek Style Yogurt 2%
Hytteost

Flere produkter fra Milbona:

High Protein Peach-Passion Fruit Quark
Cheddar Style Cheese Slice
Mozzarella Grated
Grana Padano
High Protein Rice Pudding, Choco-Banana
  Se alle Milbona Produkter

Andre typer af Hytteost:

Hytteost med Frugt
Hytteost (Fedtfri)
Hytteost (Fedtfattig 2% Mælkefedt)
Hytteost
Hytteost (Fedtfattig 1% Mælkefedt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Hytteost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Cheasy Hytteost 4% Laktosefri
Karolines Køkken Kvark 0,3%
Protein Lab Hytteost
Mammen Ost Hytteost
Milbona Hytteost
Karolines Køkken Hytteost 4,5%


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.